OBJAVLJENO: 23.03.2017

Kate McKinnon i dalje je jedna od glumica koje trenutno najviše rade. Ona i Mila Kunis trenutno su u pregovorima za novu komediju ‘The Spy Who Dumped Me’ (Špijun koji me ostavio).

Susanna Fogel i David Iserson zajedno su napisali scenarij za film kojeg će najvjerovatnije predstaviti Lionsgate. U novoj komediji, McKinnon i Kunis su najbolje prijateljice koje su uvijek tu jedna za drugu. Kada jedna od njih sazna da je dečko, koji ju je ostavio, zapravo špijun, one će se umiješati u međunarodnu zavjeru.

Nikakvi drugi detalji nisu objavljeni ali znamo da će Brian Grazer producirati sa svojom kompanijom Imagine Entertainment a snimanje bi trebalo započeti ovog ljeta.

Kunis se nedavno pojavila u hit komediji Bad Moms i ima nekoliko projekata u razvoju. McKinnon je bila dio glumačke ekipe za Office Christmas Party a pojavljuje se i u komediji Rough Night koja će se premijerno prikazati 16. juna ove godine.

60 Days In Season 5 Episode 5 s05e05 | Amazing Story: A Thousand Secrets | Canon EOS 5D Mark IV Digital SLR Camera (Body Only)$2166.47 25d left